Költözés

A költözés nem mindennapi esemény az életedben. Nálunk azonban napi gyakorlat. Ez azt jelenti, ha bennünket hivsz, tapasztalt szakemberekkel van dolgod, legyen szó egy helyi költözésről, egy magyarországi áttelepülésről, vagy akár külföldi költöztetésről kontinensen belül vagy kívül.

kep

Nemzetközi költöztetés

Ha egy másik országba költözöl, sok új dologgal fogsz szembesülni, sok olyan probléma fog eléd kerülni, amelyre nem vagy felkészülve. Ehhez szeretnénk megadni Neked a lehető legnagyobb segítséget.

Csak annyit kell foglalkoznod a költözéssel, amennyi jólesik! Költöztető csapatunk mindenben segít a költözés előtt, közben és után, a számodra legkényelmesebb módon, a felméréstől az utolsó pohár kicsomagolásáig. Ez magában foglal minden, a költözéshez kapcsolódó ügyintézést, legyen az akár fizikai vagy műszaki probléma, akár papírmunka. Bármilyen kérdésed van, rendelkezésedre állunk!

Gyüjtőszállítás

Gyüjtőszállítás

Költözz bárhová, kiterjedt hálózatunk/partnerkapcsolataink révén valamennyi földrészre elszállítjuk ingóságaidat.

Költségeid jelentősen csökkennek, ha az EuroMove gyüjtőszállítási szolgáltatását veszed igénybe. Ilyenkor egyszerre több személy/család ingósága kerül egy szállítóeszközbe, legyen az kamion vagy konténer. Kiterjedt partnerkapcsolatunk révén tudjuk a szolgáltatást valamennyi földrészen biztosítani függetlenül attól, hogy melyik földrajzi helyre költözöl. Internetes szállítmánykövető rendszerünkön keresztül 7/24 rendszerben E mailben kapsz tájékoztatást szállítmányod aktuális tartózkodási helyéről illetve bármikor lekérdezheted a vonatkozó adatokat.

kep

Belföldi költöztetés

Tapasztalataink azt mutatják, hogy itthon is egyre többen igénylik a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb költözést. E növekvő igényekhez szeretnénk felnőni, szolgáltatásainkkal kielégíteni őket. Itt azokat a szolgáltatásainkat ismertetjük, amelyeket eddig a legtöbben kerestek. Ha Te ezektől eltérő szolgáltatást igényelsz, kérünk, keress meg minket! Mi minden feladatot kihívásnak tekintünk, és igyekszünk rugalmasan megoldani.

kep

Irodaköltöztetés

Ha irodádat, cégedet szeretnéd máshová költöztetni, erre is készen állunk!

Ilyenkor rövid időn belül nagy mennyiséget kell költöztetni. Dinamikus csapatunk rövid határidőkkel ezt is örömmel vállalja. Bútorok szétszerelése, nagy elemek mozgatása, iratok rendkívül gondos kezelése, rendszerezett csomagolása, kényes eszközök óvatos kezelése — mindenre odafigyelünk!

kep

Bútorok, egyéb ingóságok raktározása

Ha új lakásba költözöl és a régit már eladtad… Felújítod a lakásod és ki kell üríteni?

Számos ok létezik, ami szükségessé teszi, hogy háztartásod egészét vagy egy részét raktároztasd: egyik amikor az újonnan vett lakásod nem azonnal beköltözhető, vagy fel kell újítani és kiköltözöl vagy épp hosszabb ideig külföldön tartózkodsz.

Tiszta raktárunkban rövidebb és hosszabb időre is vállaljuk ingóságaid raktározását — legyen az az idő 1 hét vagy akár 5 év! Elkülönítve, száraz helyen tároljuk, minden sérüléstől megóvjuk bútoraidat. Biztonsági okokból a „kitárolást” és a „betárolást” is mi végezzük. A későbbiekben bármikor hozzáférhetsz, ha valamire mégis szükséged van.

kep

Rövid- és hosszútávú iratraktározás, -digitalizálás, -archiválás

Már mozdulni sem tudsz a sok irattól?

Irataink sokszor annyira ellepik lakásunkat, irodánkat, hogy mozdulni sem tudunk tőlük — de szabadulni sem... Sok iratra szükséged lehet később is. Mi lehetőséget biztosítunk arra, hogy nélkülözhetetlen irataidat nálunk tárold. Irataidat rendezzük, feliratozzuk archiváljuk és biztonságos helyen tároljuk.

Biztonságban, diszkréten és elkülönítve kezeljük őket, de ha kéred, akár másolatban, akár eredetiben rendelkezésedre bocsátjuk, kiszállítjuk Neked és vissza is szállítjuk. A bizalmas iratokat bizalmas kezeljük és elkülönítve tároljuk.

kep

Személyautók szállítása

Előfordul, hogy a járműveink saját kerekükön nem tudnak eljutni a célállomásukra. Ilyenkor konténerbe, kamionra rakjuk őket, így érnek el bútoraiddal együtt az új lakhelyedre. A járművek szállítása összetett munkát igényel. A munka adminisztratív részét — forgalomba helyezés, vámkezelés — természetesen szintén vállaljuk.

kep

Állatok, növények szállítása

Egyéb ingóságaid mellett állataidat és növényeidet is elköltöztetjük. A szükséges ügyintézés kiterjed az egészségügyi igazolások beszerzésére is — nekünk ez sem jelent gondot. Mindent megteszünk azért, hogy kedvenced társaságát az új lakhelyeden is élvezhesd.

kep

Vámügyintézés

Nagy tapasztalatú vámszakértőink a vámtörvények teljes körű ismeretében minden helyzetre adnak megoldást.

kep

Biztosítás

Bár értékeidet nálunk biztonságban tudhatod, néha adódik olyan helyzet, amely a legpontosabb és legmegbízhatóbb szervezést is felborítja — a szereplők minden odaadása ellenére. Mi erre is adunk megoldást. Cégünk külföldi biztosítótársasággal együttműködve kínál különféle rugalmas megoldásokat ingóságaid biztosítására

A kockázatokra vonatkozóan kérj kollégáinktól részletes információt! A biztosítás megkötése során ingóságaid értékéről listát kérünk tőled. Itt tetszésed szerint megadhatsz új, vagy használt értéket. A biztosítási díjat a felértékelés végösszegének az ajánlatban szereplő százalékában határozzuk meg. Ha a csomagolást Te végzed, a díj alacsonyabb, a kockázatok köre pedig szűkebb. Biztosítási listánkat tetszésed szerinti valutában töltheted ki.

A biztosítás igénybevételét feltétlenül javasoljuk, mert csak így érvényesítheted ingóságaid egyedi értékét!

kep

Bútorszerelés és kiegészítő szolgáltatások

Az általunk nyújtott szolgáltatás több, mint költöztetés. Szakképzett kollégáink szolgáltatások egész sorát biztosítják, melyekre az új lakásodban szükséged lehet: bútor össze- és szétszerelés, vízvezetékszerelés, villanyszerelés, takarítás. Minden, amihez szakember szükséges.

kep

Bútorbérlés

Ha bútorra vagy csak néhány bútordarabra van szükséged lakásodba vagy irodádba, biztosan találsz megfelelő választékot kínálatunkban. Ha ingóságaid úton vannak, fordulj hozzánk bizalommal és addigis kényelmes otthont varázsolunk neked: biztosítjuk az ágyneműt, a konyhafelszerelést, a kiskanáltól a tányérig.