Magunkról

Cégünk, az EUROMOVE az egyetlen magyar tulajdonban lévő, nemzetközi költöztetést végző cég. Mivel a nemzetközi költöztetés Magyarországon csak 1990 körül kezdődött el, cégünk nemzetközi összehasonlításban viszonylag rövid múltra tekint vissza, szemben például a német iparág 125 éves múltjával.

bevándorlási szolgáltatások
 • 1992 óta gyűlnek szakmai tapasztalataink Deák Adrienne tulajdonosunk és ügyvezető igazgatónk a cég megalakulásáig külföldön és itthon különböző multinacionális költöztető cégeknél szerzett gyakorlatot,
 • 1998-ban megalakította az EuroMove-ot
 • 1999-ben személyes sikernek könyveltük el, hogy ekkor azonnal tagjai lehettünk a nemzetközi költöztető cégek amerikai világszövetségének.
 • 2002-ben alakult meg áttelepülési szolgáltatásokkal (relocation) foglalkozó részlegünk és tagja lettünk az Európai Relocation Szövetségnek (EURA), melynek aktívan részt veszünk a munkájában.
 • 2004 mérföldkő volt az EuroMove életében is: az EU-csatlakozás szorosabb együttműködést tett lehetővé európai partnereinkkel, akikkel mindig is fontosnak tartottunk a jó kapcsolat ápolását. Ekkor lettünk tagjai az áttelepülési szolgáltatással foglalkozó cégek európai szövetségének is.
 • 2005-től veszünk részt a költöztető cégek európai szövetségének (Fedemac) munkájában, melynek segítségével — szoros európai partnerkapcsolataink révén — ügyfeleinket magas színvonalon tudjuk kiszolgálni. A tagságnak köszönhetően a nemzetközi trendek megismerésén túl aktívan részt veszünk a költöztetést érintő európai érdekérvényesítésben és jogalkotásban.
 • 2005-ben megalakult a MAKÖSZ, a Magyar Költöztetők Szövetsége, melynek elnökévé a tagok Deák Adrienne-t választották. A szövetség tagságával lefedi a magyarországi nemzetközi költöztetési piac 80%-át.
 • 2008-ban csatlakoztunk a TIRA (The International Relocation Associates) szövetséghez, mely a professzionális áttelepülési szolgáltatást nyújtó vállalatokat egyesíti, jellemzően egyet minden országban. Tagjai több mint 500 földrajzi helyen működnek világszerte. A TIRA-t 1980-ban alakították a tulajdonosk által irányitott független relokációs cégek, akik a szalmában úttörőként különféle relokációs csomagokat kínálnak.
 • 2009-ben nagy sikerű HR workshopot tartottunk HR specialisták részére Budapesten, mellyel biztosítjuk megbízóink rendszeres tájékoztatását a relokációval kapcsolatos tudnivalókról és ismeretekről.
 • 2010-ben nagy megtiszteltetésnek és sikernek számított, hogy az európai one-group szövetség a tagjai közé választott minket. A one-group minden országból csupán egy céget választ ki, így garantálva a magas színvonalat és minőségi elvárásokat.
 • 2011-ben csatlakoztunk a FIDI-hez, mely 1950-es alapítása óta a világ legnagyobb, független költöztető cégekből álló, vezető szövetségévé nőtte ki magát.
nemzetközi költöztetés

Megalakulásunk óta cégünket folyamatos fejlődés jellemzi.

Kollégáink kiválasztásánál a szakmai ismereteken túl, nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfélcentrikus és megbízható munkavégzésre.
Csomagoló kollégáink egyenruhában jelennek meg a munkavégzés helyszínén. Külföldi ügyfeleinket angol nyelven is kiszolgálják.

Gondoskodunk irodai és fizikai munkatársaink folyamatos külföldi továbbképzéséről.

Folyamatosan vizsgáljuk és mérjük ügyfeleink elégettségét, hogy mindenkor pontosan ismerjük a piaci igényeket és pontosan tudjunk rájuk reagálni.

Kiemelt figyelmet fordítunk
az újrahasznosítható csomagolóanyagok
minél nagyobb arányú alkalmazására.

Ismerj meg minket jobban

minőségi szolgáltatások
küldetésnyilatkozat [pdf]

relocation
környezetvédelmi politikánk [pdf]

Rólunk írták

Online: Budapest Business Journal - International movers cater to more domestic clients
Letölthető [pdf]: bbj_international_movers.pdf

Online: Budapest Business Journal - Relocation

Online: Origo - Nagy a mozgás a menedzserpiacon
Letölthető [pdf]: origo-euromove.pdf

Képgaléria

Itt találsz fotókat a költöztetéseinkről, konferenciákról. Nézd meg »